fbpx

Velkommen til Elverfolket

Tryk ind på vores menu punkter for at se mere om os som forening eller se vores gallerier fra vores tidligere opsætninger.

 

God fornøjelse


Generalforsamling 2023

Vi har afholdt vores årlige generalforsamling, og vil gerne takke for det store fremmøde.
Ved generalforsamlingen har vi fået nye medlemmer i bestyrelsen. Vi byder velkommen til Birk Blauner, Camilla Truelsen og Heidi Vinding.
Martin Ousted er trådt ud af bestyrelsen, og vi takker ham for hans indsats i Elverfolket de seneste to år.

 

 

Den nye sæson blev præsenteret på generalforsamlingen, hvor den førstkommende aktivitet er infomødet på Skvulp, der finder sted d. 24. april.

Sæsonens kommende familieforestilling er Rapunzel, der har infomøde i starten af maj. Voksenforestillingen i foråret 2024 vil være Sebastians Den Nye Cyrano, og infomødet vil finde sted i oktober 2023. Hold øje med sociale medier og næstkommende nyhedsbreve for yderlige information om de kommende infomøder.

Blikfang 

Holdet bag Blikfang er ved at kridte skoene op til deres improshow, som løber af stablen d. 24. marts kl. 19:30 samt d. 25. marts kl. 15:00 og 19:30.

Showets handling kan der ikke siges noget om, da showet bliver skabt på scenen i samspil med publikum. Det bliver underholdende og uforudsigeligt, når Blikfang indtager scenen, og skaber små historier ud fra publikums bud og idéer.

Billetsalget er startet, og billetterne kan købes på billet.elverfolket.dk

Sæson 2023/2024

Det er med stor begejstring vi kan præsentere vores forestillinger i sæson 23/24.
Efterårsferiens familieforestilling er Rapunzel.
En ny fortolkning af historien om pigen med lange gyldne hår. I Rapunzel tages publikum med en tur til de to riger Irisia og Heroikum. Rapunzel med det lange hår må skjule det for alle, da man ikke må være anderledes i Heroikum. Rapunzel og hendes venner gør oprør, og bliver spærret inde i et tårn. Slipper de fri og kan rejse til det festlige og farverige land Irisia, hvor alle må være præcis som man er?
Rapunzel er en forestilling, der på magisk vis behandler nutidens vigtige emner som krig, fred, diversitet og identitet. Alt sammen fortalt gennem sang, dans og skuespil med farvestrålende kostumer og masser af magi.
Der afholdes infomøde på efterårets familieforestilling i maj 2023. Følg med på vores sociale medier eller her i nyhedsbrevet for seneste nyheder.Forårets voksenforestilling i 2024 bliver Sebastians Den Nye Cyrano.

 

Sebastians Cyrano.

Fortællingen om den temperamentsfulde musketer og slagsbror, der udkæmper og vinder utallige dueller forårsaget af fornærmende bemærkninger om hans store næse. Cyrano er en genial digter og skarp satirisk samfundskritiker, hvilket skaffer ham mange farlige fjender. Cyrano elsker den smukke Roxanne, men han kan ikke sige det til hende. Roxanne tilbedes også af den unge og smukke Christian, som bliver tavs og dum, når han står overfor en smuk kvinde. Cyrano tilbyder at skrive Christians kærlighedsbreve og lære ham de ord, som kan vinde Roxannes kærlighed. Men hvad er det, der vinder Roxannes kærlighed – Christians skønhed eller Cyranos glødende kærlighedsbreve?Der afholdes infomøde på voksenforestillingen i oktober 2023.