Seneste nyheder

Musicalen Atlantis i 2019

I 2018 er det 25 år siden, musicalen Atlantis havde premiere første gang. Det skal selvfølgeligt fejres, og Elverfolket har været så heldige at være en af de få teatergrupper, der har fået lov til at lave musicalen i 2019.
Så hvis du gerne selv vil være med i forestillingen som skuespiller, sanger eller danser – Eller måske har lyst til at bygge scene, passe bar eller sy kostumer (find selv på mere), så sæt allerede nu kryds i kalenderen ved den 29.oktober 2018, hvor der vil være infomøde om forestillingen, 19.00 på Kulturkasernen. Hvis du stadig har lyst til at deltage efter infomødet, vil der være audition Søndag d 25.  november.

BEMÆRK. Der er tidligere blevet meldt datoerne 3-4 november ud som auditionweekend, men vi har desværre været nødt til at flytte den nogen uger.

Hvis du der imod foretrækker at se forestillingen fra tilskuerpladserne,  må du desværre væbne dig med tålmodighed. Du skal først sove ca. 365 gange før Elverfolket har premiere på Atlantis I april 2019.

 

Next to Normal

Spilles på i Elværkets store sal

Premiere: Fredag d. 1. Februar kl. 19:00 – Derudover spilles der

Lørdag d. 2. Februar kl. 14:00 og Kl. 19:00

Søndag d. 3. Februar kl 14:00

Billetsalget sættes i salg omkring d. 1. December som en  fantastisk julegave

Følg med her eller på vores facebookside

”Next to Normal” er en af de musicals som musicalnørderne elsker, men den brede befolkning ikke har opdaget.
Det har vi tænkt os at lave om på, da vi finder at dens tematik er vigtig at få behandlet, belyst og debatteret – så vigtig at den tilbage i 2010 vandt en Pulitzer-pris. Musicalen er en dramatisk, humoristisk, uhøjtidelig og samtidig meget alvorlig fortælling, om en familie hvor moderen er ramt af en alvorlig psykisk lidelse – og hvordan det påvirker både hende og hele familien. Det et en musical der kommer hele følelsesregistret rundt og rammer lige i hjertekulen. Det er ikke en ”feel good”-musical, men en ”feel everything”-musical.

 

 

 


ATLANTIS MUSICAL

PREMIERE TORSDAG D. 25. APRIL 2019


 

Denne side udløber Wednesday 30. August 2023 kl. 11:11