Seneste nyheder

ALT UDSOLGT..

Vi kan tilbyde at komme ind og se vores Generalprøve ved at gøre følgende

 1. Overføre 50 kroner pr. Billet til Elverfolkets MobilePay konto 50219
 2. Sende en mail til billet@elverfolket.dk og skrive antallet i kommer tilk generalprøven

Generalprøven starter kl. 19:00 og dørene åbnes kl. 18:45

Caféen vil naturligvis være åben både før forestillingen samt i pausen

Med venlig hilsen

Anders Rasmussen

Produktionsleder/Formand


 

 

 

 

 

 

 

Så er billetsalget startet, til Elverfolkets næste forestilling – Ronja Røverdatter.

I efterårsferien kan Elverfolket endnu engang byde velkommen til vores børne-/unge forestilling på Kulturkasernen. På scenen vil omkring 100 skuespillere, sangere og musikere, opføre musicalen Ronja Røverdatter, efter Astrid Lindgrens bog og med musik af Sebastian.Så sæt en eftermiddag eller aften af sammen med familien i efterårsferien, til at møde Ronja og Birk, rumpenisser, hekse og  røvere, og hvad der ellers bor på Mattisbjerget, samt høre en masse god musik.

Spilletidspunkterne er:
Onsdag     d.17 oktober    kl.19:00
Torsdag    d. 18 oktober   kl. 19:00
Fredag      d.19 oktober    kl. 11:00
Fredag      d.19 oktober    kl. 15:00
Lørdag      d.20 oktober    kl. 15:00

Prisen er Kr. 100,- for voksne og kr. 60,- for børn til og med 12 år. Begge priser er inkl kr. 15,- billetgebyr.Alle forestillinger er på Kulturkasenen, Kasernevej 43, 4300 Holbæk

Billetter kan købes på billet.elverfolket.dk, eller købes i vores cafe fra en time før forestilling (hvis der altså ikke er udsolgt)

Den anbefalede alder er fra ca. 5-6 år og op, da der kan være enkelte uhyggelige scener i forestillingen.

 

 

 

Musicalen Atlantis i 2019

I 2018 er det 25 år siden, musicalen Atlantis havde premiere første gang. Det skal selvfølgeligt fejres, og Elverfolket har været så heldige at være en af de få teatergrupper, der har fået lov til at lave musicalen i 2019.
Så hvis du gerne selv vil være med i forestillingen som skuespiller, sanger eller danser – Eller måske har lyst til at bygge scene, passe bar eller sy kostumer (find selv på mere), så sæt allerede nu kryds i kalenderen ved den 29.oktober 2018, hvor der vil være infomøde om forestillingen, 19.30 på Kulturkasernen. Hvis du stadig har lyst til at deltage efter infomødet, vil der være audition i den følgende weekend.
Hvis du der imod foretrækker at se forestillingen fra tilskuerpladserne,  må du desværre væbne dig med tålmodighed. Du skal først sove ca. 365 gange før Elverfolket har premiere på Atlantis I april 2019.

 

Image result

Teatergruppen Elverfolket er glade for endelig at kunne fortælle, at vi til december 2018 sætter musicalen “Next to Normal” op. Som titlen så fint illustrerer, er det en opsætning der ligger udenfor nummer ift. vores normale sæsonrepertoire, men vi kunne simpelthen ikke dy os, og måtte give os i kast med dette projekt – musicals kan man aldrig få for mange af.
Vi vil på denne baggrund gerne invitere alle der er interesserede i at medvirke som skuespillere / sangere til informationsmøde om forestillingen, med efterfølgende audition, lørdag den 9. juni fra kl 10, i Elværkets lille sal – på Gasværksvej i Holbæk.
”Next to Normal” er en af de musicals som musicalnørderne elsker, men den brede befolkning ikke har opdaget.
Det har vi tænkt os at lave om på, da vi finder at dens tematik er vigtig at få behandlet, belyst og debatteret – så vigtig at den tilbage i 2010 vandt en Pulitzer-pris. Musicalen er en dramatisk, humoristisk, uhøjtidelig og samtidig meget alvorlig fortælling, om en familie hvor moderen er ramt af en alvorlig psykisk lidelse – og hvordan det påvirker både hende og hele familien. Det et en musical der kommer hele følelsesregistret rundt og rammer lige i hjertekulen. Det er ikke en ”feel good”-musical, men en ”feel everything”-musical.
Vi søger derfor et lille, men stærkt cast på 6 deltagere, der alle har store roller og derfor skal de alle være dygtige sangere og skuespillere og i en vis udstrækning kunne danse, eller som minimum have flair for at bruge sit bevægelsesapperat. Vi har brug for både mænd og kvinder, unge og voksne, da rollerne er som følger:

 • Moderen Diana
 • Faderen Dan
 • Sønnen Gabriel
 • Datteren Natalie
 • Kæresten Henry
 • Lægen / psykiateren

Du skal være mindst 15 år og du kan ikke deltage i dette og samtidig deltage i Elverfolkets opsætning af “Ronja Røverdatter”. Alle deltagere skal være medlem af Teatergruppen Elverfolket og skal desuden betale et deltagergebyr på kr. 200.
Vi øver og vi spiller forestilling på Kulturkasernen. Vores prøve- og opsætningsperiode er kort men intens og den strækker sig fra starten af september (uge 36) til opsætningsperioden i starten af december. Der vil være fast ugentlig øvedag tirsdag kl. 19 til 22 i Spejlsalen på Kulturkasernen, startende tirsdag den 4. september.
Desuden vil der være en række øve-weekender frem mod selve opsætningsperioden, blandt andet i weekenderne uge 43 og uge 46 i Caféen på Kulturkasernen, men flere vil komme til.
Vores opsætningsperiode (inkl. forestillinger) vil være hver dag i ugerne 48 og 49 i Teatersalen på Kulturkasernen.
For at være med, skal du kunne deltage i det hele…
Med hensyn til audition, så afholder vi den efter informationsmødet – således at informationsmødet er fra kl.10 til 11, fulgt af en pause på en time, hvor vi vil være til rådighed for spørgsmål. Så starter audition kl.12 og varer frem til kl.19 – men ikke nødvendigvis gældende for alle deltagere. For at komme i betragtning til en rolle, skal du:

 1. …synge en sang for os, efter eget valg. Det skal være en sang der præsenterer dit talent og dine evner bedst muligt, men også en sang du mener har noget på hjerte.
 2. …fremføre en monolog efter eget valg, med en varighed på max. 2 min. Den skal fremføres uden hjælpemidler, og du skal gøre dig samme overvejelser som ved sangvalget.
 3. …have tøj med/på som du kan bevæge dig i, da en del af auditionen vil være workshop-præget med fokus på samspil, interaktion og bevægelse. Denne del kan ikke forberedes hjemmefra.

For at få et bedre kendskab til musicalen, hvis du ikke har det i forvejen, så kan musikken findes på Spotify, trailere findes på Youtube. Nedenfor er der et par brugbare links:

 


PREMIERE TORSDAG D. 26. APRIL KL. 19:30 – 2018


 

Denne side udløber Wednesday 30. August 2023 kl. 11:11